Ondersteuning

FAQ KLANTENONDERSTEUNING

We willen ervoor zorgen dat u de antwoorden die u zoekt, snel en eenvoudig krijgt. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen.

Ondersteuning domeinregistratie Ondersteuning DDoS Ondersteuning voor Managed DNS Ondersteuning voor iDefense

Het Verisign Customer Center is een online portal voor partners om technische informatie te vinden over implementatie, waaronder SDK's. Toegang tot deze portal is onderhevig aan NameStore-referenties en toegangsbeperkingen. Als u zich niet kunt aanmelden bij het Verisign Customer Center, e-mail dan de klantenondersteuning.

Verisign beheert verschillende domeinnaamregisters, maar we zijn zelf geen registrar. Als uw domeinnaam is verlopen, moet u voor verlenging contact opnemen met uw registrar. Als u niet weet wie uw registrar is, kunt u uw domeinnaam opzoeken in de Whois-database. In de resultaten kunt u de registrar zien die verantwoordelijk is voor de registratie van uw domeinnaam, zodat u contact met hen op kunt nemen.

Om registrar te worden, moet u het certificatieproces doorlopen. Er gelden verschillende vereisten en processen voor verschillende TLD's (topleveldomeinen). De meeste bedrijven beginnen met .com- en .net-certificering en voegen gaandeweg meer TLD's toe. U vindt alle informatie voor de .com, .net, .tv, .cc, .name en .jobs-certificering in het gedeelte Een registrar worden.

Momenteel zijn er 21 generieke topleveldomeinen (gTLD's), waarvan sommige .com, .net, en .name zijn. Binnenkort begint ICANN echter met het goedkeuren van nieuwe gTLD's en uw domeinnaamkeuzes zullen exponentieel toenemen. Meer informatie over nieuwe gTLD's.

Als u een website hebt of andere internetservices verleent en IDN's (Internationale domeinnamen) wilt gebruiken om uw klanten te helpen, kunt u een IDN in beschikbare tekens registreren via deelnemende ICANN-geaccrediteerde en Verisign-gecertificeerde registrars. Een inschrijver vraagt om een IDN van een registrar die IDN's ondersteunt. De registrar converteert de lokale taaltekens in een reeks ondersteunde tekens met ASCII-compatibele codering. De registrar dient de ACE-tekenreeks in bij het Verisign® Shared Registration System (SRS), waar deze wordt geverifieerd en gecodeerd. De IDN wordt toegevoegd aan de relevante TLD-zonebestanden en doorgegeven op het internet. Een registrar zoeken

Meer veelgestelde vragen over domeinnamen

Hebt u onmiddellijke ondersteuning nodig bij het beperken van DDoS? Vul het Aanvalformulier in of bel +1-703-763-4544. Een Verisign DDoS-deskundige zal u bijstaan. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en hebben veel ervaring met het oplossen van de grootste DDoS-aanvallen. Wees gerust: wij bieden snelle en grondige beperkingsoplossingen die u helpen bij het herstellen van uw vitale online systemen en toepassingen.

Als u DDoS-beschermingsdiensten hebt aangeschaft, ontvangt u een e-mailbericht met uw wachtwoordgegevens om de gebruikersportal van DDoS Protection Services te gebruiken. Als u nog geen wachtwoord hebt ontvangen, e-mail dan de klantenondersteuning.

Een denial-of-service-aanval (DoS) treedt op wanneer netwerkverkeer van een host naar een andere computer wordt doorgestuurd met de bedoeling een online toepassing of service te verstoren. Een distributed denial-of-service (DDoS)-aanval treedt op wanneer meerdere hosts (zoals gecompromitteerde pc's die deel uitmaken van een “botnet”) worden gebruikt om een aanval uit te voeren en te versterken. Aanvallers creëren de denial-of-service-toestand meestal door bandbreedte van een server te gebruiken of de server zelf lam te leggen. Gewoonlijk zijn de aanvallen gericht tegen webservers, DNS-servers, applicatieservers, routers, firewalls en internetbandbreedte.

Verisign DDoS Protection Services bieden een betrouwbare aanpak op cloudbasis voor DDoS-bewaking, opsporing en afname. De diensten maken gebruik van een eigen filtertechnologie om een DDoS-aanval in de cloud te stoppen voor deze het klantnetwerk bereikt. Door een combinatie van hardware-oplossingen en beperkingstechnieken biedt Verisign een allesomvattende oplossing om uw netwerk te beschermen tegen DDoS-bedreigingen.

Leer hoe Verisign DDoS Protection Services het netwerk van uw bedrijf kunnen beschermen tegen een DDoS-aanval door het formulier Een offerte aanvragen in te vullen om ons accountteam te voorzien van de details van uw behoeften. Nadat we uw informatie hebben ontvangen, neemt een accountexecutive binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons ook bellen op 800-637-8976 of +1-703-763-2657.

Als u Verisign Managed DNS hebt aangeschaft, ontvangt u een e-mail met uw wachtwoord om toegang te krijgen tot de online portal van Managed DNS. Als u zich voor het eerst aanmeldt bij de portal, wordt u gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Nadat uw wachtwoord opnieuw is ingesteld, kunt u de Gebruikershandleiding bovenaan de startpagina vinden onder de koppeling "Gebruikershandleiding".

Het Advanced Transaction Look-up and Signaling platform (geavanceerd zoek- en signalisatietransactieplatform), ook wel “ATLAS” genoemd, is ons DNS-omzettingsplatform dat instaat voor een ononderbroken service voor de registers .com en .net. ATLAS is sneller, betrouwbaarder en veiliger dan de industrienorm voor DNS-omzetting. Met de Managed DNS-service van Verisign kan dezelfde technologie nu ook worden gebruikt om uw DNS te beheren.

Met onze veilige, cloudgebaseerde gezaghebbende DNS-hostingservice met 100 procent DNS-omzetting via onze gepatenteerde DNS-technologie, kunt u rekenen op: vereenvoudigd beheer, verbeterde DNS-prestaties en verbeterde stabiliteit.

Op een gemiddelde dag behandelt Verisign meer dan 77 miljard DNS-query's. We doen dit al meer dan tien jaar met een operationele nauwkeurigheid en stabiliteit van 100 %.

De Managed DNS Service van Verisign maakt het mogelijk om de internetactiviteiten van uw bedrijf te verbeteren door gebruik te maken van de beschikbaarheid, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en de wereldwijde distributie van de grootste DNS-infrastructuur ter wereld door het formulier Een offerte aanvragen in te vullen om ons accountteam te voorzien van de details van uw behoeften. Nadat we uw informatie hebben ontvangen, neemt een accountexecutive binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons ook bellen op 800-637-8976 of +1-703-763-2657.

Als u iDefense Security Intelligence Services hebt aangeschaft, kunt u aan de slag door naar de iDefense webportal te gaan. Om veiligheidsredenen vragen we u om uw eigen wachtwoord in te stellen.

De autorisatiecode om uw wachtwoord mee in te stellen verloopt. Als u een nieuwe code wilt aanvragen, klikt u op “Nieuwe Authcode aanvragen” en verzendt u de aanvraag. U ontvangt een e-mailbericht met de autorisatiecode waarmee u uw wachtwoord kunt instellen. Als u uw wachtwoord vergeet, klikt u op “Uw wachtwoord vergeten?” onder de knop "Aanmelden" en volgt u hetzelfde proces.

Als u zich eenmaal hebt aangemeld, raden we u aan om uw Leveringsprofielen aan te maken en te configureren, om de levering van iDefense-rapporten te automatiseren.

Stappen om leveringsprofielen aan te maken

• Selecteer het tabblad "Voorkeuren" aan de bovenkant van de pagina
  • Klik op "Profiel aanmaken/Opgeslagen zoekopdracht"
  • Geef een naam op voor het profiel of de opgeslagen zoekopdracht en geef aan voor welk type rapporten het profiel is bestemd.

Opmerking: u ontvangt pas automatisch een dagelijks bericht als u een leveringsprofiel hebt aangemaakt. We raden aan om verschillende profielen aan te maken voor: (1) een waarschuwing voor ieder contenttype (dagelijkse berichten) en (2) de PST (Periodieke overzichts- en trendrapporten).

Het Verisign iDefense-veiligheidsinformatieteam voert dag en nacht onderzoek uit en maakt melding van kwetsbaarheden en exploits die zijn gericht op een van de 20.000+ gevolgde toepassingen, hardware en besturingssystemen. U kunt iDefense helpen door ongepubliceerde kwetsbaarheden of exploitcodes op voorhand te melden. Ga naar het iDefense Labs Portal, klik op "Geen lid? Meld u aan voor VCP” rechtsonder en vul het Formulier Nieuwe gebruiker in om door onze onderzoekslaboratoria te laten bekijken hoe kwetsbaar u bent. Als we uw aanvraag hebben bekeken, nemen we via e-mail contact met u op.

Naarmate malware blijft toenemen en groeien op het web, is het de uitdaging om effectievere en krachtigere middelen te ontwikkelen om de risico's van kwaadwillige programma's in onze, via het internet verbonden wereld te bestrijden. Verisign MalDetector is ontworpen om te voorkomen dat malware andere websites infecteert.

iDefense geeft executives in informatiebeveiliging 24/7 toegang tot accurate en werkbare internetkennis over kwetsbaarheden, schadelijke code en wereldwijde bedreigingen. iDefense biedt diepgaande analyses, inzichten en reactiemogelijkheden zodat bedrijven en verzetsorganisaties opkomende bedreigingen en kwetsbaarheden een stap voor kunnen blijven. Leer meer over de nieuwe wereld van Verisign's iDefense